5 Easy Facts About Един пояс един път DescribedНие знаем, че българите са готови да се принесат в жертва, само и само да не позволят на Иран да развива вредната ядрена енергетика, от която самите българи с толкова мъки успяха да се откажат, и да не позволят на иранския народ да ползва абсолютно егоистично енергийните ресурси, които има като залежи, и които абсолютно недемократично не желае да споделя с нас като западни партньори, а ни продава по най-долен търгашески начин, целейки собственото си забогатяване.

Защото за какво служи тази бутафорна демокрация в държавата, когато бизнесът, капиталистическите изроди и техните идеологически подлоги си купиха пълна свобода и независимост от същата тази държава? За какво служи, ако не за маскарад, за декор и заблуда на манипулирания и отруден народ и за забавление на капиталистическата измет.

Всеки бе свободен да се развива в тази сфера, в която пожелае. Човечеството напредваше в науката и опознаването на Вселената водено от своето любопитство и жажда за себепознание, а не от корист. Идеите не се пазеха, като евентуален източник на богатство, а се споделяха и обсъждаха открито. Творците творяха не за да печелят, а за да споделят с колкото се може повече хора своя вътрешен свят, своите виждания, своите мисли, своите чувства. Едва сега те откриха каква преграда са били Парите пред техния дух.

– Г-н Фридман, вашият анализ за ситуацията в България потресе голяма част от прочелите го.

Както виждате, когато сме изправени срещу могъщ противник, не се колебаем да отговорим подобаващо и да защитим нашите интереси. Смятам, че това ще бъде оценено от бъдещите гласоподаватели.

– Все пак не смятате ли, че взимането на средства от реалната сфера и инвестирането им във виртуалната би се отразило пагубно върху някои социални слоеве на обществото, какъвто е случаят на работещите в БДЖ и на тези, ползващи железопътния транспорт, и дали това отново не би рефлектирало негативно върху образа на правителството?

За тези болни, които не разполагат с техника за заснемане на собствен видеоклип, БНТ е изградила специално лечебно студио за заснемане на лечебни видеоклипове. Продължителността на всеки лечебен клип не трябва да надхвърля половин минута, за да може да се обхване по-голяма част от болното българско население.

Особено опасно е това по отношение на младото поколение. Това поколение, което все още не е попаднало във водовъртежа на рутинния живот, на семейните задължения, в мелницата на борбата за хляб. През всички епохи именно от средите на това поколение са се излъчвали великите мислители и революционери, значимите учени и въобще хората, оказващи промяна върху движението, върху посоката, в която се развива светът.

В България този процес е особено очеваден. При вас участието на младежите в промяната на света, която се случва по цялата земя, е доста вяло и апатично. Дори близостта на случващото се в Гърция не успява да събуди у вас плам и желание за решителни действия срещу съвременната система на управление и разпределение на благата.

”Във връзка с отправеното ни запитване върху правилата и условията, при които е възможно да бъде нает за лично ползване правителственият Еърбъс, и въз основа правото на достъп до информация на българските граждани, уведомяваме същите, че:

Or maybe the inhabitants of Vega whose governors were Luckily burned at the end of their mandate if you want they may present them selves in front of the Great Governor, who'd bestow them with bliss based on the way that they had more info fulfilled their ruling responsibilities.

Но как нашите медии отразяват тази протестна вълна? Те показват шокиращи кадри на сблъсъци с полицията, горящи сгради и автомобили, окървавени демонстранти и т.н., без обаче да изложат причините довели до тези протестни действия. И вие стресирани от видяното, от това което медиите ви втълпяват, че е плод на действията на пияни тълпи, на хулигани, че това са безредици и противообществени прояви, а не протести на възмутени, на разгневени граждани – вие се отказвате от последното си оръжие и потъвате в блатото на безверието, стреса, апатията и безсилието.

И едните, и другите желаеха запазване на статуквото, без да разбират, че настъпващата промяна бе един естествен процес, че това, което всъщност се случваше, нямаше как да не се случи. И че огромният проблем, който им пречеше да осъзнаят същността на случващото се, бе скоростта, с която се случваше.

Но този техен самоотвержен устрем е безсилен пред анархията на гневната тълпа и само благодарение на своите каски и щитове, те успяват да съхранят последните остатъци от демокрацията заела се със защитата на финансовите интереси на банковия елит по целия свят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *